• facebook
  • twitter
  • dikaitkeun
  • BANNER3
  • BANNER2
  • BANNER1
  • factory_1

Baoding Baonan mesin Jeung Equipment Manufaktur Co. Ltd, orienting dina panalungtikan, ngembangkeun, pabrik jeung jualan, mangrupakeun perusahaan éntitas profésional sarta produktif, husus dina manufaktur runtah sarta recovery sampah alat ngolah padet. Ieu locates di Dafu Desa, Kab Qingyuan, ngawengku wewengkon total tilu puluh sarébu méter pasagi. parusahaan urang utamana ngahasilkeun runtah kota solid asihan garis, tambaga kawat granulator, besi tua logam shredding parabot, SEPARATOR ayeuna eddy, beberesih jeung alat drying. Sajaba ti éta, parusahaan urang bisa nyadiakeun design proyék, desain prosés, Pilihan purchasing mesin, kitu ogé rarancang jeung pabrik produk luyu jeung kabutuhan husus konsumén, ogé ngalaksanakeun latihan teknis.

Taros Kami Baca More

Artikel produk

Arrivals anyar