• facebook
  • twitter
  • disambung
  • BANNER3
  • BANNER2
  • BANNER1
  • factory_1

Baoding Baonan Machinery Lan Equipment Co. Ltd, orienting ing riset, pembangunan, Pabrik lan dodolan, iku perusahaan entitas profesional lan produktif, specialized ing Manufaktur sampah lan Recovery uwuh peralatan Processing ngalangi. Iku locates ing Dafu Village, distrik Qingyuan, panutup area total telung puluh ewu meter. Our company utamané ngasilaké kotamadya sampah ngalangi ngurutake line, tembaga kabel granulator, kethokan logam shredding peralatan, pamisah saiki eddy, reresik lan peralatan pangatusan. Kajaba iku, kita perusahaan bisa nyedhiyani desain project, desain proses, pilihan purchasing machinery, uga desain lan Pabrik produk miturut kabutuhan khusus saka pelanggan, uga tumindak technical training.

Contact Us Read More

Featured Products

Baru