• Фејсбук
  • Твитер
  • поврзани
  • BANNER3
  • banner2
  • BANNER1
  • factory_1

Baoding Baonan машини и опрема Производство копродукции, Ltd, ориентирање во истражување, развој, производство и продажба, е професионална и продуктивен лице претпријатие, специјализирана за производство на опрема за преработка на цврст отпад и за обновување на ѓубрето. Ја лоцира во Dafu село, област Qingyuan, со вкупна површина од триесет илјади квадратни метри. Нашата компанија произведува главно комунален цврст отпад сортирање линија, бакарна жица гранулатор, старо железо опрема за сечење, со вртложни струи сепаратор, чистење и сушење опрема. Покрај тоа, нашата компанија може да обезбеди проектот дизајн, процесот на дизајн, избор на купување машини, како и дизајн и производство на производи во согласност со посебните потреби на клиентите, исто така, спроведе техничка обука.

Контактирајте не Читај повеќе mk

Избрана производи

Нови пристигнувања